Tweede trimester

Na een poosje afwezigheid wil ik nu weer gaan bloggen.

Laat ik is gaan terug kijken op het tweede trimester.


Hoewel dit voor vele het fijnste trimester is vond ik het verschrikkelijk.
Van week 14 t/m 16 was ik kotsmisselijk. Alles wat ik at kwam er gelijk weer uit. Ook van tandenpoetsen hing ik boven de wc pot. Na de verloskundige te hebben gebeld dit te bespreken maar bij de huisarts medicatie aangevraagd.
Dit was echt wondermiddel. Tot dat je het te laat in neemt en weer naar de wc pot kon rennen. uit eindelijk heb ik 4 weken lang de medicatie geslikt omdat we ook nog op vakantie gingen. Op vakantie wilde ik niet iedere wc van dichtbij bezichtigen dus dan maar langer medicatie. Hoelang ik uiteindelijk echt misselijk ben geweest weet ik hierdoor niet. Maar door de medicatie hebben we wel een fijne rondreis door Italiƫ gehad.

De vakantie was echt top. Heerlijk nog even samen weg. Tijd voor elkaar en samen dingen beleven. Het enige nadeel van de vakantie was de hitte waar je als zwangere vrouw meer last van hebt als dat je niet zwanger bent.
IMG_0239Met 35 graden door Venetiƫ in de kleine straatjes lopen eist zijn tol maar ook met 40 graden door Rome heen wandelen was behoorlijk zwaar. gelukkig hebben we een fietsexcursie gedaan in Rome wat verlichting gaf en op deze manier hadden we in 1 ochtend alle high lights gezien.
De volgende ochtend het Colosseum gelukkig konden we vooraan sluiten in de rij anders was ik niet de leukste vriendin geworden.
De terugreis was wel zwaar maar omdat ik overal kan slapen en de achterbank nu nog vrij is kon ik daar heerlijk “languit” gaan liggen tussen mijn rijbeurten door.

 

Na de vakantie had ik nog een weekje vrij gelukkig maar… Het was in Nederland ook niet te doen met 38 graden.
Maar met een zwembad in de huiskamer opzetten ben ik deze tijd toch goed doorgekomen.

Het leukste aan dit trimester was wel dat mijn buik nu steeds meer een zwangerschapsbuik werd. En we kregen het geslacht te horen van de kleine frummel in mijn buik.
Wat het geslacht is lees je in een ander blog bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *