Meerdere namen

Dit is iets wat ons het meeste heeft bezig gehouden de afgelopen 9 maanden. Vooral na dat we hoorde een meisje te verwachten was de roepnaam geen probleem. Hier waren gelijk overuit. Of we ├╝berhaupt meerdere namen wilde was een twijfel geval, het vernoemen was twijfelen maar ook of we ze zouden gaan gebruiken was een twijfel.

Hoewel ik in de zwangerschaps Q&A nog aangaf geen tweede en derde naam meer te gebruiken. Voelde het ook niet goed om niet te doen. 
We hebben er afzonderlijk van elkaar over nagedacht de namen in ons opgenomen. Twee weken geleden het er met elkaar weer overgehad en de knoop doorgehakt. 

De voor- en nadelen van meerdere namen tegen elkaar verteld en ons besluit genomen. Onze kleine meid krijgt een tweede en derde naam. die voor ons betekenis zullen hebben.

Ik vind t belangrijk als ze straks in de klas zit zichzelf kan onderscheiden van andere kinderen. De kans is aanwezig dat er een klasgenootje is met dezelfde naam. om altijd …. V te heten lijk je als klein kind net een crimineel of je wordt geroepen en altijd maar die achternaam erbij. In dit geval is het mogelijk om je tweede (of derde) naam erbij te gebruiken.

Mochten we ooit kiezen om een tweede kindje te mogen krijgen zullen we niet in de knoop komen met voorletters en post dat binnenkomt. Mooi meegenomen voor ons. 

Als ze haar tweede en derde naam niet veel zal gebruiken kan je nog wel echte post gaan herkennen van bedrijven. Wat in deze wereld denk ik ook steeds belangrijker wordt. 

Hopelijk kan ik snel de namen bekend maken aangezien dat wil zeggen dat we haar eindelijk kunnen vasthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *