Welkom Mila


Op de uitgerekende datum 19 december 2018 om 18.33 is onze dochter Mila geboren.

Als je me volgt op Instagram heb je dit allang gezien. De eerste weken zijn druk geweest en hebben we volop genoten en samen als gezin doorgebracht. Toen Frank weer aan het werk ging heb ik besloten nog tijd voor mijzelf te nemen tussen de voedingen door en goed te herstellen van de bevalling. We zijn nu bijna 5 weken verder (wat gaat de tijd snel) en ga ik ook weer mijn eigen leven oppakken en combineren met het moederschap. Op dit moment moet ik er nog niet aan denken om straks weer te gaan werken en ons kleine meisje naar een opvang te brengen maar zover zijn we nog niet.

Er komt nog een artikel over de bevalling en hoe ik alles heb beleeft aan maar dit laat ik nog even op zich wachten. Ook ga ik straks weer sporten zodra mijn lichaam daar aan toe is.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.